Gràcies pel vostre compromís!

Passades les eleccions, des del Col·lectiu de Compromís per Pego, volem agrair a tota la ciutadania de Pego el suport demostrat que ha possibilitat que hui Compromís per Pego siga la segona força política pegolina passant de dos a quatre regidors al plenari, amb un augment de percentatge de vots de més del 91%, és a dir, pràcticament el doble que en les anteriors eleccions.

També volem agrair la confiança dipositada en la candidatura autonòmica de Compromís en la que, a Pego, hem estat la primera força política amb un augment de més del 157% de vot, igual que al total de la Marina Alta. Gràcies a aquestos resultat tindrem 5 diputats de Compromís per la circumscripció d’Alacant a les Corts, entre ells al nostre veí i company Josep Nadal que ocupava la tercera plaça.

Per tot això volem informar a totes les persones de Pego que seguirem lluitant, ara amb més força, perquè Pego tinga un bon govern que encapçale la població a l’eixida de la crisi/estafa en què ens trobem, i ho farem com s’indicava al nostre programa, amb una clara aposta per la dinamització econòmica entesa com un sistema relacionat en totes les àrees de l’Ajuntament i no en compartiments estancs definits per regidories.

Continuarem apostant per una nova visió dels Serveis Socials que no siga únicament posar parxes perquè persones que ja ho han perdut tot puguen pagar els serveis bàsics , si no que servisquen de dinamitzadors de l’economia a través de bosses de treball, formació, treball comunitari i programes específics per sectors de població. Els Serveis Socials han de ser una eina per a tota la població independentment de la seua situació econòmica per tal de previndre l’exclusió social en qualsevol de les seues vessants.

Apostem per la transparència absoluta, on qualsevol persona puga veure i conèixer tots els contractes signats amb l’Ajuntament i per què s’han signat, amb l’objectiu d’eliminar les contractacions “a dit” amb l’exposició de concursos públics per a l’obtenció de contractes siga quina siga la seua quantia.

Farem força per eliminar els assessors dels regidors entenent que amb els tècnics de l’Ajuntament els polítics tenen tot l’assessorament necessari, a més d’eliminar les dedicacions exclusives excepte en el cas de l’alcaldia, totes dues mesures per tal d’estalviar diners a l’Ajuntament.

El Col·lectiu de Compromís per Pego tenim una visió clara de futur per a Pego que ja es plasmava al nostre Programa electoral. Pensem que l’Ajuntament ha d’apostar clarament i de forma definitiva per la transparència i participació més absolutes, per la defensa dels drets socials de les persones prioritzant aquests aspectes sobre la resta i ha de ser un agent dinamitzador de l’economia, no un obstacle.

Les decisions que s’hagen de prendre en Compromís per Pego, com sempre, es prendran en una pròxima assemblea en la qual podràn participar tant persones afiliades com simpatitzants que vulguen donar la seua opinió.

Els partits que tinguen les mateixes prioritats ens trobaran al camí i nosaltres treballarem com sempre hem fet, però ara amb més força que mai, per les persones i al costat de les persones

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *