No deixem escapar aquest tren.

Des del Col·lectiu de Compromís per Pego pensem que l’estudi publicat el passat 8 de juliol pel Ministeri de Foment, referent al Tren de la Costa, és una burla a totes les persones de la Marina Alta, perquè es tracta d’un estudi fet per una empresa, TRN Ingeniería, acostumada a dissenyar recorreguts per a trens d’alta velocitat i, per tant, ha projectat un tren d’alta velocitat entre Gandia i Alacant que sols preveu tres parades (Oliva, Dénia i Benidorm).

Una vegada més es demostra la visió que des de Madrid es té del País Valencià i, més concretament, del seu litoral, al qual veuen com una gran platja. Així doncs, sols preveuen un tren d’alta velocitat que servisca de llançadora des de l’AVE de València i d’Alacant, per a arribar el més prompte possible des de Madrid a les platges de Benidorm o Dénia.

Aquesta visió centralista, oblida i relega les necessitats de les persones de Pego i de totes les comarques afectades, negant-los un transport que vertebre realment el territori i que servisca d’alternativa a les opcions de transport que actualment tenim: l’autopista AP-7, de pagament; la N-332, amb algunes de les zones amb més concentració d’accidents de l’estat; o el tren de Dénia a Benidorm, que al no estar electrificat fa que el viatge fins a Alacant s’allargue durant més de 3 hores, a més, degut a la falta d’inversions durant 20 anys de governs del PP, ara ha hagut d’interrompre temporalment els viatges entre Dénia i Calp per a renovar les vies, fent que per primera volta des de 1884 la Marina Alta es quede sense transport ferroviari.

Per tot això, des del Col·lectiu de Pego pensem que no podem restar de braços plegats i volem impulsar, des de l’Ajuntament, la reclamació d’aquest tren que ens comunique amb els pobles veïns, per a anar a estudiar, a treballar, o a l’hospital.

Així demanem:
1- Que l’Ajuntament exigisca al Govern Central, i al Consell de la Generalitat Valenciana, per a que aquest també li ho demane, que es pressuposte el Tren de la Costa per a unir les ciutats de Gandia i Alacant com a un veritable tren de rodalia, amb almenys les següents parades: Bellreguard, Oliva, Hostal de Sant Jaume, el Verger, Ondara, Dénia, Pedreguer, Gata, Benissa, Altea, l’Alfàs del Pi, Benidorm, la Vila Joiosa, el Campello i Sant Joan; per a que servisca de transport eficient per a la ciutadania de les 4 comarques, i no un tren d’alta velocitat sols per a les destinacions més turístiques.

2- Que es tinguen en compte els futurs projectes d’infraestructures viàries que estiguen en qualsevol dels passos per a la seua redacció o construcció, i que es puguen veure afectats per la futura línia ferroviària perquè es puguen adaptar al traçat i siguen el més eficients i econòmics possible.

● Ací podeu llegir la moció que presentarem en el proper plenari: Moció Tren de la Costa

Arxivat en: Comarcal, Infraestructures i transports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *