Anar directament a les notícies
Pego Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Inés 5 Mar 2015
L'aula, per dir-li algo, d'estudi de la Biblioteca es ridículament menuda. Em pregunte si seria possible habilitar una en l'Institut vell o en el mateix Cervantes. No calen massa coses, cadires i taules en condicions, una màquina de café i poc més.
Joan Participació 25 Nov 2014
L'ajuntament caldria que tinguera instruments de participació ciutadana i ferramentes que el facen transparent. En tot moment cal saber els sous dels polítics, les dietes que puguen cobrar, el personal de confiança i l'estat general dels comptes. D'altra banda els pressupostos participatius com estan fent a altres llocs serien una bona manera de fer que la ciutadania s'implicara en les decissions públiques i triara on vol que vagen els seus impostos.
María Llengua 25 Nov 2014
L'ajuntament caldria que donara tota la informació en valencià, que el valencià fóra la seua llengua, estalvi fet dels casos en que la gent li demanés el castellà. La seua web, amb les ordenances que hi ha penjades, tot, caldria que estiguera d'eixida en valencià encara que es poguera canviar a demanda. Igualment la pàgina de turisme. Si som un poble valenciano parlant conforme som s'ha de conéixer quan es contacta amb l'administració.
M JOSE Ocupació 3 Mar 2015
En ocupació, que es mostren les bolses de Treball, per exemple de la Residencia, s'en va obri una en 2011, i no pots saber si estás en llista. Guarderia, etc, que siguen publiques.
Inés Cultura 4 Mar 2015
Encara que Pego no és un poble que, a primera vista, oferisca al visitant (o als mateixos pegolins) monuments rellevants o espais singulars, té possibilitats. Vivim en un poble ric en patrimoni de carácter religiós. Així, a primer cop d'ull, se m'acut que seria interessant posar en coneixement i en valor els edificis religiosos que hi ha al poble i que en són uns quants. Comencem per les ermites; Sant Antoni respón a la típica església de reconquesta; Sant Miquel i Sant Joaquim, grans desconeguts (No parlem de Sant Sebastià!! Quina pena!); Sant Josep falta veure com ha quedat. Seguim amb l'església arxiprestal. Destacaría el magnífic campanar, com no, així com algunes peces mobles, com el retaule de l'esperança i la Verónica. No obstant, quin poble té una església totalment pintada? Potser els entesos en art dirán que es una coentor, que no té cap valor...Té una història al darrere força interessant senyors! La capella de l'Ecce Homo, més enllà de guardar el... Mostra més
Valenciana Educació 27 Jan 2015
Si de veres es porta endavant el proper curs la jornada continuada, pense que ens trobarem amb un problema, si no a curt termini si a mig o llarg i és que es diu que les hores de despres del menjador es deuen omplir amb activitats extraescolars gratuítes per als pares, Eixa gratuïtat no la poden donar les AMPES. El nou horari de menjador farà perdre xiquetes i encarirà el servei, que pot tendir a desapareixer. Sembla que la jornada continuada s'impulsa per estalviar-se beques de menjador, qüestió que hui en dia es molt preocupant perquè hi ha xiquets i xiquetes que només mengen bé a escola. Com a proposta si això va endavant, realitzar activitats extraescolars per tal de garantir continuïtat en les hores d'escola després de menjador i fer un seguiment molt proper del tema del menjador i les necessitats alimentàries que puguen tindre les xiquetes i xiquets.
reies 2 Feb 2015
Intentar si el proper curs s'estableix la jornada continua als centres de primaria i infantil, conciliar la vida familiar i laboral, fent que els xiquets que hagen de romandre al centre escolar fins les 5 de la vesprada perque els pares no tenen possibilitat de traure'ls abans, tinguen unes activitats extraescolars gratuites concertades amb l'escola.
Josep Medi Ambient 4 Mar 2015
Crear una via verda que unisca el parc natural amb el poble. Un itinerari interessant seria per l'antic camí d'Oliva (paral·lel a l'actual carretrera) i posteriorment enllaçant amb la carretera del Ràfol fins el encreuament amb el camí que es dirigereix a la marjal. Aquesta via permetria accedir en bici o a peu des de Pego al parc sense riscos d'anar per la carretera, i amb l'encant d'anar entre horts.
MªJosé Garcia Benestar 9 Apr 2015
Tres propostes molt senzilles i que arribarien a molta gent: reobrir el cinema municipal, ampliar l'horari d'obertura de la piscina municipal als mesos de juny i setembre, i per últim vore la manera de -mitjançant un microbús o algun tipus així de transport-, comunicar el poble amb la mar els mesos d'estiu. Moltes persones no disposen de vehicles (adolescents, gent major, joves visitants...) i es una llàstima no poder-hi accedir, tenint-la tan a prop. Gràcies!
Àngel Economia 28 Nov 2014
Des de l'Ajuntament s'hauria de promoure la creació d'un Pla d'Ordenació Agrícola que servira per a millorar la producció agrària delimitant les zones més aptes per a cada cultiu i buscant nous cultius que s'adeqüen a les condicions del terreny i que siguen comercialment atractius. Per a, posteriorment, informar als propietaris de quines zones del terme municipal son millors per a cada tipus de cultiu. Apostant així per una reconversió agrària eficient i fugint de la cultura del monocultiu i que permeta la subsistència dels productors assegurant a aquells que es vulguen adherir al pla l'assessorament tècnic necessari.
Mostra més propostes
css.php