L’ajuntament del nostre poble esta passant per greus problemes econòmics. Estem funcionant amb els mateixos pressupostos que al 2010 però els ingressos han disminït en 2 milions d’euros. Les posssibilitat que té l’ajuntament de tindre més ingressos son escases ja que des d’instàncies superior no es finança degudament a l’adminsitració local. Eixe és un problema històric.

Des del Bloc hem demanat en reiterades ocasions que es pose solució a la situació que d’altra manera es farà insostenible. Davant els dubtes de l’equip de govern ens han demanat que opinem sobre què s’ha de fer per a retallar gastos, i nosaltres volem saber la vostra opinió, volem fomentar la participació ciutadana, que siguen els pegolines i les pegolines els que participen i diguen quin son els serveis que volen, quin és l’ajuntament que volen i per on troben que s’ha d’estalviar.

Vos fem dos propostes. D’una banda que ens digueu quins serveis son per a vosaltres imprescindibles dels que vos plantegem mitjançant esta enquesta i d’altra hem creat un grup on podeu deixar les vostres opinions obertes sobre el tema per a poder debatre-les i dur les conclussions a l’ajuntament.

Quin ajuntament volem i com el podem mantindre?

Des del Bloc de Pego Coalició Compromís, defensem els serveis públics i volem que l’estalvi necessari no empitjore la qualitat de vida de la ciudadania. Vos convidem a totes i a tots a opinar.

Quins serveis creus que son imprescindibles, els que més falta fan a l’ajuntament de Pego? Marca tots els serveis que trobes necessaris.

Residència

Piscina coberta

Ràdio Pego

Escoleta Infantil

Serveis Socials

Subvencions a associacions culturals

Subvencions a associacions esportives

Altres instal·lacions esportives

Subvencions a l’esport base

Subvencions a clubs esportius

Subvencions a associacions de caràcter festiu

Orientació a l’ocupació i el teixit empresarial i de comerç
De quines altres àrees trobes que es podria estalviar?

L’enquesta de moment, sols està disponible al perfil del facebook del Bloc Compromís de Pego.
ENTRA i PARTICIPA.