Durant aquest mes, i més concretament els dijous dies 3 i 17 de febrer, es montarà en la Plaça del Mercat de Pego (coincidint amb el dia de mercat) una taula de recollida de signatures per la ILP (iniciativa legislativa popular) en favor de les escoletes per a les xiquetes i xiquets de 0 a 3 anys,

Aquesta iniciativa propulsada per la Coalició Compromís pretén aconseguir les 50.000 signatures necessàries per dur la Proposició de Llei a les Corts Valencianes i així poder garantir la gratuïtat de l’ensenyament per a les més menudes i menuts.

Recordant que l’escolarització en aquesta etapa infantil és primordial per al bon desenvolupament de l’educació dels infants.

En la taula estaran presents membres del Col·lectiu del Bloc de Pego, els quals informaran adequadament de la necessitat d’aquesta recollida de signatures que també se celebrarà per tot arreu del nostre país. Si bé la convocatòria és celebrarà en tot el País Valencià el dissabte 5 de febrer, ací en Pego s’ha optat pels dies abans mencionats (3 i 17 de febrer) degut en part per problemes d’agenda i per altra banda per la lògica major afluència de gent en dia de mercat.

Esperem la teua assitència i recorda corre la veu !!!

Bloc de Pego.