Com podeu veure, l’orde del dia només porta un punt referent a la cessió del contracte de les obres de l’aparcament de la plaça Antic Regne de València. 



El Ple de hui s’ha desenvolupat amb normalitat. El Bloc-coalició compromís ha votat a favor de la cessió del contracte d’obra de l’aparcament de la plaça Antic Regne de València, per considerar que és la forma més ràpida de començar i acabar les esmentades obres i normalitzar així la situació que afecta eixa zona en el moment actual. La llei permet que es puga dur a terme la cessió. La nova empresa que és fa càrrec de l’obra ha de complir les mateixes condicions que l’anterior i haurà de contractar la gent aturada de la mateixa forma que calia que ho fera l’altra. Encara que seria desitjable tornar a obrir una nova licitació, això faria que la plaça estiguera molt de temps en les actuals condicions, i això s’ha d’evitar. 

El grup municipal del Partit Popular defensava que seria millor tirar el projecte enrere i sol·licitar amb eixos diners la construcció d’una nova residència, al·legant que és més necessària i que crea llocs de treball, no com l’aparcament, que després d’obert generarà despeses, segons l’argumentació del Sr. Gil.
Nosaltres hem contestat que si bé ens alegràvem molt que les prioritats del Partit Popular foren en l’actualitat fer una residència, quan existint ja la necessitat de renovar-la van construir en passades legislatures dos camps de futbol i una piscina coberta, per posar algun exemple, també sabem que el pressupost de l’aparcament no dóna per a fer una residència en condicions, només dóna per iniciar la seua construcció, que en els temps que vivim no podríem acabar a càrrec dels pressupostos de l’ajuntament, ni tampoc podríem trobar un altre tipus de finançament. Per tant, seria una despesa inútil destinada a fer-se de malbé. Això ja ho hem patit.  Mentrestant, l’aparcament millorarà els serveis de la zona centre del poble, donant suport al comerç local i habilitant la plaça com zona verda, també necessària per a la gent que viu als voltants. El tema es va decidir en l’anterior legislatura i és un projecte reial i factible, i la residència, mal que ens pese, és inviable actualment en eixa quantitat de diners.


 La cessió s’ha aprovat amb els vots a favor de Ciutadans, PSOE i Bloc- coalició compromís i els vots en contra del PP.