Assembles sectorials obertes. Vine i participa!

Després de la celebració el passat divendres 27 de l’última Assemblea oberta del Col·lectiu de Compromís per Pego, es va decidir i aprovar crear grups de treball per a l’elaboració del programa electoral.

Les reunions seran al Grup Municipal (C/Sant Agustí,4, antic CREAMA) en els dies i hores indicats en l’imatge adjunta. Per tant, qui vulga assistir a algun dels grups per a aportar idees sols s’ha de personar el dia que es reunisca el grup del seu interes.

Els horaris que s’indiquen en l’imatge són sols per a la primera setmana, en les successives setmanes els grups es reuniran segons la disponibilitat dels seus components.

Vos recordem que en la web: http://pego.compromis.net/participa/ podreu introduir les vostres propostes i votar les que més vos agraden, o si ho preferiu podeu enviar-nos idees i propostes al correu pego@compromis.net posant com a Assumpte el grup a què va dirigida la proposta.

Així mateix, el calendari per a l’elaboració del programa organitzat per setmanes és el següent:

Setmanes de treball dels grups:

Setmana del 2 al 8

Setmana del 9 al 15

Discussió i aprovació del programa:

Setmana del 23 al 27

Hem d’elaborar un programa fet amb moltes mans que mire a les persones i que pose les bases de la recuperació econòmica al poble, per això necessitem l’ajuda i el saber fer del màxim número de pegolines i pegolins i, per tant, no dubteu en animar a qui penseu que puga aportar idees degut a la seua experiència, i, per suposat, no dubteu en participar de qualsevol de les vies possibles.

Reiniciarem Pego i ho farem des de baix.

sectorials_programa_A4_2

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *